Systream Blog Aktuális címke: Hatékonyság

ápr 29

A sikeres vállalkozás titka a megfelelő kommunikáció

  • Created:2014 ápr. 29. kedd
  • systream

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk az üzletben, legtöbb esetben ügyfelekre van szükségünk. Minél több az ügyfél, annál jobban megy a bolt. Éppen ezért az üzleti kommunikáció létfontosságú az új és a meglévő ügyfeleknél is. Az ügyfeleknek információ éhségük van, kell nekik a visszajelzés! Tudni akarják, mi a helyzet a megrendeléssel, mikorra várható, mikor kapják meg, mi a helyzet a leadott javítással, stb…  A bizonytalanságot senki sem szereti, mert azzal nem lehet számolni, ezért szeretnénk tudni…..

febr 10

Az 5 leggyakoribb ügyviteli probléma

  • Created:2014 febr. 10. hétfő
  • systream

Cégvezetőként biztosan belefutott már a következő problémák valamelyikébe, ezért összeszedtük azokat a felmerülő gondokat, amiket egy ügyviteli rendszer hiánya okozhat. 1, Elveszett, nem naprakész információ Ez az egyik leggyakoribb probléma; a nem, vagy több helyen tárolt információ. Ha több kolléga dolgozik együtt, különösen fontos a megfelelő kommunikáció, az egységes csatorna ahhoz, hogy minél hatékonyabb legyen a munka. Tipikusan ilyen problémák: hol vannak elmentve adatok, van itt két Excel fájl is, melyik az aktuális,…..

jan 16

Keresés

  • Created:2014 jan. 16. csütörtök
  • systream

Az ember észre sem veszi, mennyit használja a google keresőjét. Én például elég sokszor, de azt nem gondoltam volna, hogy naponta akár több mint 100-szor is. Érdekességként a google naponta átlagosan 5,922,000,000 keresést szolgál ki. (forrás: http://www.statisticbrain.com/google-searches/) Ha érdekel, hogy mennyit használod a google -t, akkor meg tudod nézni a netes előzményeidnél: https://history.google.com/history/?hl=hu A keresők úgy beépültek az életünkbe, hogy észre sem vesszük. Nagyon sok információ elérhető már közvetlenül a keresés után. Ilyen…..

dec 15

Színesen szép a világ

  • Created:2013 dec. 15. vasárnap
  • systream

Hogy jobban el tudjunk igazodni az adataink közt gyakran használunk színnel való megkülönböztetést. Ha például egy feladat nagyon fontos, azt megjelöljük valami figyelemfelkeltő színnel, például pirossal, vagy ha valami pedig már készen van, akkor az gyakran kap zöld jelzést. A Systream-ben is meg tudod jelölni fontos információidat. Figyelj és megmutatom, hogyan legyél hatékonyabb a munkádban. Hogy működik? A rendszerben minden listaelemhez hozzá lehet rendelni egy bármilyen, általad kiválasztott színt. Például ha van…..

nov 10

Hogyan lesz hatékonyabb a munka egy ügyviteli rendszerrel?

  • Created:2013 nov. 10. vasárnap
  • systream

Egy cégvezető joggal teheti fel a kérdést. Miért szánjon időt, energiát és pénzt egy ügyviteli rendszer bevezetésére? Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy kevés az erőforrás, kellene még ember, „de a keretek szűkösek”, vagy a „terhelés, és a roham csak időszakos, erre most nem veszünk fel új kollégát”. A másik dolog amit sokszor látunk az, hogy vannak monoton feladatok, amiket újra és újra meg kell csinálni, pl. árajánlat adás, beszállítói megrendelés, hó…..