Systream Blog Aktuális címke: Ügyvitel

ápr 29

A sikeres vállalkozás titka a megfelelő kommunikáció

 • Created:2014 ápr. 29. kedd
 • systream

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk az üzletben, legtöbb esetben ügyfelekre van szükségünk. Minél több az ügyfél, annál jobban megy a bolt. Éppen ezért az üzleti kommunikáció létfontosságú az új és a meglévő ügyfeleknél is. Az ügyfeleknek információ éhségük van, kell nekik a visszajelzés! Tudni akarják, mi a helyzet a megrendeléssel, mikorra várható, mikor kapják meg, mi a helyzet a leadott javítással, stb…  A bizonytalanságot senki sem szereti, mert azzal nem lehet számolni, ezért szeretnénk tudni…..

febr 10

Az 5 leggyakoribb ügyviteli probléma

 • Created:2014 febr. 10. hétfő
 • systream

Cégvezetőként biztosan belefutott már a következő problémák valamelyikébe, ezért összeszedtük azokat a felmerülő gondokat, amiket egy ügyviteli rendszer hiánya okozhat. 1, Elveszett, nem naprakész információ Ez az egyik leggyakoribb probléma; a nem, vagy több helyen tárolt információ. Ha több kolléga dolgozik együtt, különösen fontos a megfelelő kommunikáció, az egységes csatorna ahhoz, hogy minél hatékonyabb legyen a munka. Tipikusan ilyen problémák: hol vannak elmentve adatok, van itt két Excel fájl is, melyik az aktuális,…..

nov 10

Hogyan lesz hatékonyabb a munka egy ügyviteli rendszerrel?

 • Created:2013 nov. 10. vasárnap
 • systream

Egy cégvezető joggal teheti fel a kérdést. Miért szánjon időt, energiát és pénzt egy ügyviteli rendszer bevezetésére? Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy kevés az erőforrás, kellene még ember, “de a keretek szűkösek”, vagy a “terhelés, és a roham csak időszakos, erre most nem veszünk fel új kollégát”. A másik dolog amit sokszor látunk az, hogy vannak monoton feladatok, amiket újra és újra meg kell csinálni, pl. árajánlat adás, beszállítói megrendelés, hó…..

szept 11

A sikeres cég titka

 • Created:2013 szept. 11. szerda
 • systream

… a jó ügyviteli rendszer! Nélküle lemaradsz! Neked még nincs? Pedig a konkurenciádnak már van, és sokkal hatékonyabban tud dolgozni. Egy ügyviteli rendszer bevezetése és használata költséges lehet, ha nem a megfelelőt választod. Mielőtt kiválasztanád a célszoftvert, mindenképpen írd össze mire van szükséged és az alapján válassz. Hallgasd meg a mi ajánlatunkat is: Kapsz tőlünk egy ingyenesen használható rendszert, alap funkciókat és ~1000 adatot felvihetsz a rendszerbe díjmentesen. Próbára teheted, testre szabhatod……

aug 29

Elég biztonságos-e a felhő?

 • Created:2013 aug. 29. csütörtök
 • systream

Vajon elég biztonságos-e egy online szolgáltatás használata? Ma már online bankolunk, vásárolunk, ügyet intézünk. Mérnökök, szakemberek azon dolgoznak, hogy minél biztonságosabbak legyenek ezek az online rendszerek, de vajon biztonságosabb-e egy online ügyviteli rendszer egy intranetes, vagy egy asztali alkalmazással szemben. Az online “felhő” -s szolgáltatás biztonsági kockázata (ami egyben előnye is) abban rejlik, hogy bárhonnan elérhető. Például egy telepített intranetes/desktop rendszert csak az irodában lehet használni, így ahhoz illetéktelenek is hozzáférhetnek. Egy…..

aug 25

Miért kell nekem ügyviteli rendszer?

 • Created:2013 aug. 25. vasárnap
 • systream

Felmerülhet a kérdés, hogy minek ügyviteli rendszer, hiszen eddig is milyen jól megvoltunk nélküle. Amit kellett azt megjegyeztük, papírra leírtuk, esetleg excelben vezettük. Ezek az érvek kis cégeknél gyakran elhangzanak, és teljesen igazak – egy ideig. Egy kis cég esetében könnyű észben tartani a dolgokat, azonban ahogy fejlődik a céged, egyre több mindenre kell figyelni. Minél többen dolgoznak egy cégnél, annál több a járulékos kommunikáció. Képzeljük el, ha érkezik egy megrendelés, akkor…..