Systream Blog Aktuális címke: systream

márc 12

Relációs keresés

 • Created:2014 márc. 12. szerda
 • systream

Nem is olyan rég új, hasznos funkció került a rendszerbe. Eddig csak pontos, vagy részértékre lehetett keresni, de ha például azt szerettem volna kikeresni, hogy melyek azok a termékek, amiknek az ára mondjuk nagyobb mint 2500 forint, akkor eddig ezt nem lehetett megtenni. Szóval relációs keresési támogatást kapott a Systream rendszere. Ez azt jelenti, hogy meg lehet adni a részletes keresőnél a szám típusú és a dátum típusú mezőknél, hogy kisebb vagy…..

jan 09

Rendszer frissítés – hogy is megy ez?

 • Created:2014 jan. 9. csütörtök
 • systream

Kétféle ember létezik. Az, aki a lehető leghamarabb telepít minden frissítést, igyekszik mindent naprakészen tartani és van aki tart a frissítésektől. Te melyik csoportba tartozol? Mindkét oldalt meg lehet érteni, hiszen a naprakész frissítésekkel mindig a lehető legoptimálisabb rendszert kapjuk; újdonságok, hiba és biztonsági javítások, ám azokat is meg lehet érteni, akik nem igazán kedvelik a frissítést, vélhetően rossz tapasztalat miatt. Nálunk a frissítés-karbantartás nagyon fontos, a folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen. Mint minden…..

szept 11

A sikeres cég titka

 • Created:2013 szept. 11. szerda
 • systream

… a jó ügyviteli rendszer! Nélküle lemaradsz! Neked még nincs? Pedig a konkurenciádnak már van, és sokkal hatékonyabban tud dolgozni. Egy ügyviteli rendszer bevezetése és használata költséges lehet, ha nem a megfelelőt választod. Mielőtt kiválasztanád a célszoftvert, mindenképpen írd össze mire van szükséged és az alapján válassz. Hallgasd meg a mi ajánlatunkat is: Kapsz tőlünk egy ingyenesen használható rendszert, alap funkciókat és ~1000 adatot felvihetsz a rendszerbe díjmentesen. Próbára teheted, testre szabhatod……

szept 02

Ügyviteli lego

 • Created:2013 szept. 2. hétfő
 • systream

A Systream először kifejezetten szerviz szoftver volt, aztán ahogy jöttek az igények, úgy formálódott. Beláttuk, hogy minden cég más, mások a folyamataik, más igényeik vannak. Szerettük volna ezeket az igényeket úgy kiszolgálni, hogy közben nem kell rengetegféle rendszert fejlesztenünk/karbantartanunk párhozamosan, ezért hátraléptünk egyet és készítettünk egy olyan rendszert, ahol maga az ügyfél mondja meg, hogy milyen elemek szerepeljenek benne, amolyan legóként. A rendszerünk építőkockákat ad használója kezébe. Ezeket a kockákat úgy rendezi,…..

szept 01

Az egyszerűség titka

 • Created:2013 szept. 1. vasárnap
 • systream

Amikor körülbelül 5 éve elkészült az ügyviteli rendszerünk első verziója, összeírtam pár alapelvet, amit azóta is igyekszem betartani. Az egyik ilyen alapelvet akkor így sikerült megfogalmazni: Google-féle 1 inputos rendszer kialakítása (lehetőség szerint 1 inputon belül minél több funkció legyen elérhető) Ma már máshogy fogalmaznám meg, azóta sok mindent tanultam. Amikor a “Google-féle 1 inputos” megoldásra gondoltam, az volt a szemem előtt, hogy milyen egyszerű, mennyire használható és jópofa, nem pedig az,…..

aug 20

Elindultunk!

 • Created:2013 aug. 20. kedd
 • Noémi

Több évnyi rengeteg munkánk és erőfeszítésünk után végre elindítottuk saját fejlesztésű online ügyviteli rendszerünket, a Systream-et. Örömmel, de kíváncsian ugrunk a “mély vízbe”, mert végre lehetőségünk nyílik megmutatni, hogy lehet könnyen használható, intelligens programot készíteni, ami megkönnyítheti a mindennapi munkát. Bizonyítani szeretnénk, hogy leendő Partnereinkkel korrekten együttműködve, létjogosultsága lehet a magyar piacon egy ilyen jellegű kisvállalkozásnak. Bízunk benne, hogy Önt is üzleti Partnereink közt köszönthetjük,  mi pedig maximális odafigyeléssel, Önnel és Cégével…..