Systream Blog Aktuális címke: Felület

dec 15

Színesen szép a világ

  • Created:2013 dec. 15. vasárnap
  • systream

Hogy jobban el tudjunk igazodni az adataink közt gyakran használunk színnel való megkülönböztetést. Ha például egy feladat nagyon fontos, azt megjelöljük valami figyelemfelkeltő színnel, például pirossal, vagy ha valami pedig már készen van, akkor az gyakran kap zöld jelzést. A Systream-ben is meg tudod jelölni fontos információidat. Figyelj és megmutatom, hogyan legyél hatékonyabb a munkádban. Hogy működik? A rendszerben minden listaelemhez hozzá lehet rendelni egy bármilyen, általad kiválasztott színt. Például ha van…..

okt 15

Üzenetek

  • Created:2013 okt. 15. kedd
  • systream

Vasárnap éjjel frissítettük rendszerünket. A hibajavításokon kívül egy új funkció is élesítésre került és ez nem más, mint egy üzenetküldő rendszer, amivel üzeneteket fogadhatunk, – igaz egyenlőre még csak a rendszertől. A felhasználók ezen keresztül értesülhetnek a rendszerben történő fontosabb eseményekről, információkról. Így működik A belépett felhasználó neve mellett megjelenik egy kis boríték ikon. ( Csak akkor jelenik meg, ha már kapott valaha a felhasználó rendszeren belüli üzenetet ) . Üzenet érkezésekor…..

szept 12

Gyors szumma funkció

  • Created:2013 szept. 12. csütörtök
  • systream

A jó rendszer titka a részletekben rejlik. Nap mint nap ilyen újításokon törjük a fejünket. Páran már talán észrevettétek, hogy egy új funkció kerül a rendszerbe. Ha a keresési eredmény belefér egy oldalba, akkor a rendszer a numerikus oszlopokat összeszámolja.

szept 01

Az egyszerűség titka

  • Created:2013 szept. 1. vasárnap
  • systream

Amikor körülbelül 5 éve elkészült az ügyviteli rendszerünk első verziója, összeírtam pár alapelvet, amit azóta is igyekszem betartani. Az egyik ilyen alapelvet akkor így sikerült megfogalmazni: Google-féle 1 inputos rendszer kialakítása (lehetőség szerint 1 inputon belül minél több funkció legyen elérhető) Ma már máshogy fogalmaznám meg, azóta sok mindent tanultam. Amikor a “Google-féle 1 inputos” megoldásra gondoltam, az volt a szemem előtt, hogy milyen egyszerű, mennyire használható és jópofa, nem pedig az,…..