Systream Blog Kategória: Hírek

febr 24

Mi az a KPI

  • Created:2014 febr. 24. hétfő
  • systream

A KPI egy rövidítés: „Key Performance Indicator”. Ez magyarul annyit jelent, hogy teljesítmény mutató. Mire jó és mikor használjuk? KPI -t valamilyen folyamat, vagy művelet monitorozására szokás alkalmazni. Egy nagyon egyszerű példa: Mennyi megrendelés volt az elmúlt hónapban/héten/napon, vagy mekkora volt az árrés/bevétel stb. Ahhoz, hogy igazán hasznos legyen a KPI -unk, nem elég egy érték. Többre lesz szükségünk ahhoz, hogy valamiféle trendet, „jóslást” tudjunk végezni. Ahhoz, hogy ez hasznos legyen számunkra,…..

nov 14

Biztonságos (https) kapcsolat a lehallgatás ellen

  • Created:2013 nov. 14. csütörtök
  • systream

Sorra derül fény lehallgatási botrányokra az interneten. Mindenki szeretné az adatait biztonságban tudni. Egy webes ügyviteli rendszernél az adatbiztonság kiemelkedően fontos, ezért meg is teszünk mindent a védelmükért. Egy ideje elérhető szolgáltatásunk biztonságos https protokollon keresztül is. Ez azt jelenti, hogy a számítógép és a szerver között kódolt formában utaznak az információk, így azt senki nem tudja lehallgatni. Hamarosan kötelezően, csak titkosított csatornán lesz lehetőség használni a rendszerünket. Ez a felhasználók számára…..

aug 20

Elindultunk!

  • Created:2013 aug. 20. kedd
  • Noémi

Több évnyi rengeteg munkánk és erőfeszítésünk után végre elindítottuk saját fejlesztésű online ügyviteli rendszerünket, a Systream-et. Örömmel, de kíváncsian ugrunk a „mély vízbe”, mert végre lehetőségünk nyílik megmutatni, hogy lehet könnyen használható, intelligens programot készíteni, ami megkönnyítheti a mindennapi munkát. Bizonyítani szeretnénk, hogy leendő Partnereinkkel korrekten együttműködve, létjogosultsága lehet a magyar piacon egy ilyen jellegű kisvállalkozásnak. Bízunk benne, hogy Önt is üzleti Partnereink közt köszönthetjük,  mi pedig maximális odafigyeléssel, Önnel és Cégével…..