Systream Blog Aktuális címke: Újdonság

márc 12

Relációs keresés

  • Created:2014 márc. 12. szerda
  • systream

Nem is olyan rég új, hasznos funkció került a rendszerbe. Eddig csak pontos, vagy részértékre lehetett keresni, de ha például azt szerettem volna kikeresni, hogy melyek azok a termékek, amiknek az ára mondjuk nagyobb mint 2500 forint, akkor eddig ezt nem lehetett megtenni. Szóval relációs keresési támogatást kapott a Systream rendszere. Ez azt jelenti, hogy meg lehet adni a részletes keresőnél a szám típusú és a dátum típusú mezőknél, hogy kisebb vagy…..

okt 15

Üzenetek

  • Created:2013 okt. 15. kedd
  • systream

Vasárnap éjjel frissítettük rendszerünket. A hibajavításokon kívül egy új funkció is élesítésre került és ez nem más, mint egy üzenetküldő rendszer, amivel üzeneteket fogadhatunk, – igaz egyenlőre még csak a rendszertől. A felhasználók ezen keresztül értesülhetnek a rendszerben történő fontosabb eseményekről, információkról. Így működik A belépett felhasználó neve mellett megjelenik egy kis boríték ikon. ( Csak akkor jelenik meg, ha már kapott valaha a felhasználó rendszeren belüli üzenetet ) . Üzenet érkezésekor…..

okt 06

Adatlap exportálása PDF -be

  • Created:2013 okt. 6. vasárnap
  • systream

Ügyviteli tevékenység során sokszor felmerülhet, hogy szükség van munkalap, átvételi bizonylat, vagy egy ajánlat kinyomatására, esetleg elküldésére e-mail-ben. A következő funkció ezt a problémát hivatott megoldani. Rendszerünk nem kész sablonokat ad, hanem a lehetőséget ezekenek a személyre szabására, beállítására, hiszen mindenkinek más adatra van szüksége, másnak kell szerepelnie egy-egy ilyen lapon. Minden sémához akár több PDF export sablon is készíthető. Ezt a sémák menü alatt az adott séma beállításánál találjuk meg.  …..

szept 12

Gyors szumma funkció

  • Created:2013 szept. 12. csütörtök
  • systream

A jó rendszer titka a részletekben rejlik. Nap mint nap ilyen újításokon törjük a fejünket. Páran már talán észrevettétek, hogy egy új funkció kerül a rendszerbe. Ha a keresési eredmény belefér egy oldalba, akkor a rendszer a numerikus oszlopokat összeszámolja.