Az ügyviteli rendszerünkről

A Systream egy olyan ügyviteli rendszer, ahol a cégek online webes felületen tudják tárolni, szerkeszteni, nyilvántartani, rendszerezni céges adataikat, beleértve az ügyfél adatbázist, céges ügyeket, feladatokat, alkatrészrendelést, hírlevélküldést, stb., ráadásul személyre szabható az adott cég profiljához, hiszen a rendszerben lévő modulokat a felhasználók hozhatják létre, saját igényeik szerint, így abszolút kompatibilis bármilyen tevékenységi körben dolgozó cég mindennapi használatára.

A Systream online ügyviteli rendszerével Cége így egy felesleges sallangok nélküli rendszert  használhat a mindennapos munkában, ami megkönnyíti a munkatevékenységet és időt spórol meg a kollégáknak, ezzel növelve a munkavégzés hatékonyságát is.

Miben különbözik a Systream a többi hasonló rendszertől:

  • személyre szabható rendszer, a felhasználó igényei szerint (felesleges modulok nélkül, így valóban csak azt látja a felhasználói felületen, amit a munkavégzés közben használ)
  • időpontok felvitelénél azonnali naptárba integrálás, így akár cégen belül is láthatóvá válik a kollégák számára pl. egy fontos tárgyalás, egy időpontra érkező ügyfél, vagy egy elvégzendő javítás bejegyzése
  • adataikat egy könnyen kezelhető online webes felületen keresztül tudják elérni internet kapcsolat segítségével, így bármikor bárhonnan megnézheti, szerkesztheti céges ügyeit
  • a módosítások folyamatosan naplózva vannak, a változások szerkesztését és a felhasználó nevét is jegyzi a rendszer, így visszaellenőrizhető minden változásokkal kapcsolatos információ

Lássunk egy példát, miért hasznos egy intelligens ügyviteli rendszer:

József nyit egy autószerelő műhelyt, szerencsére gyorsan beindul a biznisz, ezáltal viszont az adminisztráció is növekszik, a közben felvett alkalmazottak is némi irányításra szorulnak,amihez Józsefnek szüksége lesz egy rendszerre, amiben mindent rögzíteni tud, mellette kezeli az alkatrész rendeléseket, raktárkészletet, az ügyfeleit, mikor, milyen autót hoznak javításra, illetve melyik szervizeshez kerül az épp beérkezett gépjármű.

Megrendeli hát a Systream rendszert, melyet azonnal testreszabhat autószervize és mindennapos munkája részére, így a felesleges sallangtól megkíméli magát és kollégáit, hiszen csak olyan modulokat használ, amikre valóban szüksége van/lesz. Kategorizálni tudja akár a visszatérő ügyfeleit, be tudja állítani a javítási kedvezményeket, amiket az összes kolléga is azonnal láthat, elkerülve így a kavarodásokat, kellemetlen félreértéseket. Mindenki képben lesz, nem okoz fennakadást a kollégák hajkurászása, telefonálgatás utána, hogy megbeszéljük velük, ki-mit egyeztetett a közben ránk várakozó ügyféllel.
Egyszerűen, gyorsan kikereshetjük a rendszerben az összes rögzített információt, így komoly, összeszedett szerviz hatását keltjük, ahova örömmel térnek vissza az ügyfelek.

Regisztráljon, és próbálja ki!