Adatok kezelése

A szolgáltatás(ok) használata közben információkat gyűjtünk felhasználóink szokásairól, a rendszerben történő látogatásairól, hogy használati és hatékonysági statisztikát készíthessünk, valamint személyre szabhassuk a felhasználói élményt és a felhasználókkal való interakciót.

Naplózzuk az Ön IP címét, látogatásait. Cookie -kat használunk a felhasználó azonosítására, statisztikák gyűjtésére.

A regisztrációkor megadott adatokat tartjuk nyilván, melyek nyilvántartására Ön előzetesen kifejezett hozzájárulását adta.

Személyes adatok gyűjtése

Egyes Szolgáltatás(ok) használatakor előfordulhat, hogy Ön korlátozott körben személyazonosításra alkalmas adatokat küld a SYSTREAM-nek. A regisztráció során csak és kizárólag pontos, valós és teljes körű személyes adatokat kell megadnia a Felhasználónak. Az oldalon rögzített minden adatot bizalmasan kezelünk, nem adjuk ki 3. fél számára, és minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy az adatok jogosulatlan személy számára ne váljanak hozzáférhetővé.

Adatok tárolásának időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatokat a hozzáférés megszűnéséig tároljuk.

A statisztika célokat szolgáló napló fájlokat, információkat a látogatást követő, legfeljebb 12 hónapig tároljuk.

E-mail címek felhasználása

Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használjuk fel: