Funkciók bemutatása, leírása

Testreszabhatóság

Saját igényeire szabható modulok, így nem Önnek kell alkalmazkodnia, hanem a program igazodik Önhöz.

Ha például egy új mezőre van szüksége, csak  hozzáadja a modulhoz, és máris használható. Nem kell plusz fejlesztés, nincs plusz költség.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Raktárkezelő beállítása

schmea_property_lis

Könnyű kezelhetőség

A legfontosabb, hogy egy rendszer egyszerűen megtanulható, könnyen használható legyen, így segítve Önt a munkában.

Bonyolult dolgokat sokkal könnyebb csinálni, mint egyszerűeket. Pont így van ez egy ügyviteli rendszernél is. A hatékony, gyors munkavégzést a sok felesleges mező csak hátráltatja, megzavarhatja a felhasználót.

adatlap

Mobilbarát

Rohanó világunkban fontos szempont a mobilitás, épp ezért éreztük szükségét annak, hogy a rendszerünk kompatibilis legyen mobiltelefonon és tableten is. Így Ön elérheti a programot szinte bárhol, bármikor, mobil eszközeiről.

systream_htc
mobil

Fájlkezelés – Dokumentumtár

Rendszerünkben egyaránt tárolhat dokumentumokat, képeket, fájlokat, szerződéseket.

Például egy ajánlathoz feltöltheti a szükséges iratokat, képeket a rendszerbe, így azok egy helyre kerülnek, könnyen visszakereshetők.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Dokumentumtár, fájlkezelés

related_module

Naptár

A Naptár funkció lehetővé teszi, hogy időpontjait, kollégái szabadságát, tárgyalásai előjegyzését egyaránt tárolhassa benne.

calendar

Változási napló

Nyomon követhető és egyszerűen áttekinthető a rendszerben történt összes változás, illetve hogy ki, mikor, mit, mire módosított. A korábbi státuszok is visszanézhetőek.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Változás követés

Importálás fájlból

Könnyedén beimportálhatja adatait xls, xlsx, vagy csv fájljaiból. Nézze meg, hogyan működik.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Adatok importálása

import

PDF exportálás

Egyedileg definiálható PDF sablonok alapján a rendszerünk képes az adatlapból PDF -et generálni. Hasznos funkció lehet ha munkalapot, jelentést, vagy átvételi bizonylatot kell készíteni, nyomtatni.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Adatlap exportálása PDF -be

edit_sablon
pdf_export

Mentett keresés

Gyakrabban használt keresések esetén van lehetőség tárolt keresések definiálására, amivel egy kattintással előhívhatja a gyakran használt adatait.

Teljesítmény mutatók, riasztások – KPI

Bármilyen keresési listázás eredményeire beállítható riasztási jelzés.  A rendszer folyamosan naplózza, figyeli ezeket az információkat és ha elérték az Ön által beállított értéket, azonnal riasztást küld. Nem kell Önnek figyelnie, észben tartania például a raktárkészlet fogyását. Elég beállítani a feltételeket és a küszöbértéket, azután a továbbiakban a rendszer teszi a dolgát.

kpi_large

Külső alkalmazásosba való integrálás – RESTful API

A Salvushoz REST API -n keresztül is lehet kapcsolódni. Ez akkor nagyon hasznos, ha a rendszernek más programokkal is kell kommunikálnia. Külső alkalmazások használatakor fontos az  integrálhatóság.  API -n keresztül szinte a rendszer összes alap szolgáltatását el lehet érni, és használni. Az API használatához elkészítettünk egy egyszerű PHP -s klienst: https://github.com/systream/REST-API-client

API dokumentáció

rest_api_prog

Regisztráljon, és próbálja ki!